| banned/unbaned | |
|
+11Fernando Cortez m0rgan DzoGi ee.jokker Shev DrAgStEr ven0m^Marlboro.4Life KRZNARA quest1oN h2G-Mixy h2G-Nile 15 posters |
|
Author | Message |
---|
KRZNARA Public Server Administrator
Number of posts : 29 Registration date : 2007-11-08
| Subject: Re: banned/unbaned Mon 10 Dec 2007, 22:04 | |
| - DrAgStEr wrote:
- evo mene s malim zakašnjenjem... lik pod nickom xen0n se fura na serveru na nekog skill igrača i to traje već par dana... meni od početka bio sumnjiv... snimio sam demo, pa prosudite sami, ja ga nisam banovo al stojim iza toga da lik ima WH....
evo linkova s koeg možete download demo: http://www.sendspace.com/file/q1bdcg ..... http://www.sendspace.com/file/km1dbm .... pozzz i respect SLEDECI PUT KOMPRESUJ/ZIPUJ! DEMO PA CU GA SKINUTI NET MI JE OCAJAN | |
|
| |
Fernando Cortez member
Number of posts : 65 Registration date : 2007-11-22
| |
| |
H2G-PoisoN Dota Squad Leader
Number of posts : 120 Age : 35 Localisation : AZEROTH!!! xD Registration date : 2007-04-11
| Subject: Re: banned/unbaned Mon 10 Dec 2007, 22:38 | |
| Alo vas dvoje ne spamujte ovde... Imate zuti karton obojca posebno ti cortez... P.S. CS admini sry za ovaj offtopic ali poceli su i ovde da smaraju | |
|
| |
Fernando Cortez member
Number of posts : 65 Registration date : 2007-11-22
| Subject: Re: banned/unbaned Mon 10 Dec 2007, 22:41 | |
| - H2G-PoisoN wrote:
- Alo vas dvoje ne spamujte ovde... Imate zuti karton obojca posebno ti cortez...
P.S. CS admini sry za ovaj offtopic ali poceli su i ovde da smaraju sry nile morao sam da odgovorim coveku kad me zove na razgovor ... PoisoN: Nije nile ok ok samo nemojte vise... (da ne stavljam reply novi... dosta je offtopica...) | |
|
| |
*funky newbie
Number of posts : 37 Registration date : 2007-11-22
| Subject: Re: banned/unbaned Tue 11 Dec 2007, 10:47 | |
| nick : Miki Posto nemam admina zvao sam KRZNARU da ga banuje dobio je ban: Permanently razlog : Aim&wh Ako vidite ikad miki-a na serveru znate sta vam je cinite decko puca 3 secunde ranije i sve headove daje znaci CITER RESPECT !!!!!!!!! :D:D | |
|
| |
KRZNARA Public Server Administrator
Number of posts : 29 Registration date : 2007-11-08
| Subject: Re: banned/unbaned Fri 14 Dec 2007, 00:57 | |
| Neznam ja o cemu pricas koji bre miki ? | |
|
| |
*funky newbie
Number of posts : 37 Registration date : 2007-11-22
| Subject: Re: banned/unbaned Sat 15 Dec 2007, 14:42 | |
| miki koji smo ranije spominjali igrao se ingerno rekao sam ti da ga BAN i ti si ga banovao video sam pisalo ADMIN : BAN Miki Permanently mozda nisi ti ne znam mozda neki drugi admin RESPECT !!!!!! :D:D | |
|
| |
payche pr0
Number of posts : 312 Age : 31 Localisation : Beograd :$ Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: banned/unbaned Sat 15 Dec 2007, 20:17 | |
| Pa funky sto pises da ga je krznara ban kad kaze decko da nema pojma ko je miki ... | |
|
| |
DrAgStEr Public Server Administrator
Number of posts : 20 Registration date : 2007-11-16
| Subject: Re: banned/unbaned Mon 17 Dec 2007, 14:31 | |
| - payche wrote:
- Pa funky sto pises da ga je krznara ban kad kaze decko da nema pojma ko je miki ...
kakva napetost ?? ... ovo je topic koji je napravljen da se okači ko je chiter, a ne da se raspravlja i spamuje... | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: banned/unbaned | |
| |
|
| |
| banned/unbaned | |
|