Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

-crazyclown- bla bla

Go down 
+8
Kyo'
KRZNARA
ven0m^Marlboro.4Life
h2G-Ceci
quest1oN
h2G-Mixy
DzoGi
h2G-Nile
12 posters
AuthorMessage
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

Number of posts : 327
Registration date : 2007-04-10

-crazyclown- bla bla Empty
PostSubject: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 17:46

Znaci nikako da skontam koji je problem sa njim.. nekad mi deluje kao najgori cheater nekad da je chist... stvarno ne mogu skapirati..al mi je sumnjiv zestoko...

Da cujem komentare ostalih admina..?!
Back to top Go down
http://www.h2g-gaming.conr
DzoGi
Public Server Administrator
DzoGi

Number of posts : 223
Registration date : 2007-10-09

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 18:04

Lici mi na citera Very Happy ....
Jos trazi admina..pffff...kako da ne
Back to top Go down
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 18:07

Cekamo da se ostali izjasne... zzz Wink
Back to top Go down
h2G-Mixy
h2G-Mixy

Number of posts : 357
Registration date : 2007-10-10

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 18:33

Mislim da svi znaju sta ja mislim o njemu tako da pozz Cool
Back to top Go down
http://www.h2g-forum.co.nr/
quest1oN
member
member
quest1oN

Number of posts : 62
Registration date : 2007-11-09

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 18:34

Dobro igra...Ali stvarno ima nekad hedove da te bog sacuva... Shocked Shocked Cak me je pitao i da igram za njega u klanu.. Laughing Moguce da ima nesto!
Back to top Go down
h2G-Ceci
Head Admin
Head Admin
h2G-Ceci

Number of posts : 72
Registration date : 2007-10-10

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 21:34

Ja mislim da je citer ...
Back to top Go down
ven0m^Marlboro.4Life
Head Admin
Head Admin
ven0m^Marlboro.4Life

Number of posts : 268
Registration date : 2007-10-11

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 21:47

nisam ga nikad pratio kako igra, tako da ne mogu da pr0cenim, jbg...

peace. . . Cool
Back to top Go down
http://www.nim-gaming.co.cc
KRZNARA
KRZNARA

Number of posts : 29
Registration date : 2007-11-08

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptySun 11 Nov 2007, 23:41

U par navrata sam pratio doticnog igraca i bio je cist ima skill dobro igra ali stvarno sto kaze nile nekad je sumnjiv sa njegovim hedovima ali dobro ima mnogo takvih igraca. Ja sam se istripovao da mu je nile dao admina malo se prokurcio kad udjem na server vice desi klenu i te fore aj kuliram ga nemogu ga kaznjavati jer je admin tj. mislio sam da je dobio admina, a posto nije sledeci put ce dobiti upozorenje pa vaspitni ban od mene toliko poz. Twisted Evil
Back to top Go down
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyMon 12 Nov 2007, 03:37

slazem se sale,totalno sa tobom.. ban sam ga danas na sat vremena.. proziva... a za chit.. ponekad deluje kao najgori chiter.. ili zna da koristi chit ili ga uopste i nema..
Back to top Go down
Kyo'
Kyo'

Number of posts : 256
Registration date : 2007-10-11

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyMon 12 Nov 2007, 13:44

CheateR...BAN!!!! .... 1 player manje na serweru, nishta ozbiljno.... Cool
Back to top Go down
http://www.mrdnise.com
HAKAj
BANNED
BANNED

Number of posts : 18
Registration date : 2007-10-15

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyMon 12 Nov 2007, 20:11

Kyo' wrote:
CheateR...BAN!!!! .... 1 player manje na serweru, nishta ozbiljno.... Cool

lol, ako koristi zna dobro da koristi
Back to top Go down
Shev
Shev

Number of posts : 42
Registration date : 2007-11-10

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyTue 13 Nov 2007, 21:22

Ima wh...par situacija sam ga gledo,namerno sam umiro,tada je dao 3 hs krzo flesh jos.. Shocked Shocked Shocked
Tako da misilim da ima wh,jer u toku partije stane na par sec tako da tu sigurno ugasi wh Mad ..tako da ga admin neuvati i chim vidi admina u SPEC on gasi!!!Lako i jednostavno wh,a po nekad i aim upalim..Mali smrad!!!!! Very Happy
To je sve od mene zop momci Cool
Back to top Go down
lbk < Daddy* >
member
member

Number of posts : 86
Registration date : 2007-10-17

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyTue 13 Nov 2007, 21:44

Shev wrote:
Ima wh...par situacija sam ga gledo,namerno sam umiro,tada je dao 3 hs krzo flesh jos.. Shocked Shocked Shocked
Tako da misilim da ima wh,jer u toku partije stane na par sec tako da tu sigurno ugasi wh Mad ..tako da ga admin neuvati i chim vidi admina u SPEC on gasi!!!Lako i jednostavno wh,a po nekad i aim upalim..Mali smrad!!!!! Very Happy
To je sve od mene zop momci Cool

Znaci ono upalio sam xSpec bio i lik nenormalno malo prati preko zidova ovaj lik skace tamo iza zida on sve dize nisan gore dole kroz zid nanisanjem u glavu znaci ono LOL !!!

btw: Admine prije nego sto udjes na server stavi neki bezveze nick pa udji tamo de je on ili u CT ili u T i ono na pocetq qcaj ono kill pa sa xSpec gledajte ili nek Nile upali WH pa ga gleda Very Happy Very Happy Jer svi znamo da je nile citer Razz Razz Razz Razz Razz

Nije KING bwe !!!! Nile -> queen queen king king

queen Very Happy I love you I love you What a Face Twisted Evil Twisted Evil Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised
Back to top Go down
zhooca`
member
member
zhooca`

Number of posts : 57
Registration date : 2007-11-05

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyWed 14 Nov 2007, 14:10

Nisam admin ali da dam svoje misljenje...Taj kloun je igrao sa mojim drugarmo u clanu...i izbacili su ga zato sto je imamo wh, bar tako oni kazu...Taj klan vise ne postoji...ali to je sve sto ja znam...
Back to top Go down
Shev
Shev

Number of posts : 42
Registration date : 2007-11-10

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyWed 14 Nov 2007, 21:42

Ma kraj priche o njemu chiter jbt...Kad igra iz igraone skor 2-6 fazon..To znaci da ne zna da igra cs uopste,gajbi ima chit 100%....BANNNN Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla EmptyWed 14 Nov 2007, 21:58

Dovoljno sam prikupio dokaza da je mali clown chiter,konacno je uhvacen prevarant mali Laughing , jedan od razloga je sto sam saznao da su ga izbacili iz klana zbog wh-a drugi je razlog taj sto kad igra iz igraonice ima skorove 5/15 7/17 bla bla.. i preti da kad dodje kuci sve ce da nas pobije i razbije,i stvarno kad dodje kuci napravi 30/7 25/3 itd...haahah:D

-crazyclown-
wh
4life - premanently

nema razloga za dalju diskusiju,pozzz Wink

LOCKED
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: -crazyclown- bla bla   -crazyclown- bla bla Empty

Back to top Go down

-crazyclown- bla bla