h2G-Mixy Public Server Administrator
Number of posts : 357 Age : 34 Localisation : -NBG- 21.Blok -NBG- Registration date : 2007-10-10
| Subject: Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli! Thu 11 Oct 2007, 20:40 | |
| U izjavi za "Press" Ćurčić je otkrio da nije zaljubljen u Andjelinu Džoli, već da je tetoviranjem usana, po mnogima, najpoželjnije žene na svetu želeo da "zahvali svim ženama zato što postoje“, ali i da nekim budućim ljubavima na ovaj način pošalje poruku. "Ostvario sam želju od pre godinu dana. Odlučio sam da to budu usne Andjeline Džoli, jer su lepe i senzualne. Andja je najmanje bitna u celoj priči, jer sam ovom tetovažom hteo da zahvalim ženama na njihovom postojanju", objasnio je Djani. "U ovim usnama su usne svih žena koje su prošle i koje će proći kroz moj život. Svim damama koje me poštuju i vole poručujem da ih beskrajno volim i da svaka ima posebno mesto na mom vratu i u mom srcu. Inače, mesto na vratu, na kojem sam se istetovirao, je moja erogena zona", rekao je Djani, koji inače, na svom telu ima 14 tetovaža, zasad. | |
|