Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli!

Go down 
AuthorMessage
h2G-Mixy
Public Server Administrator
Public Server Administrator
h2G-Mixy

Number of posts : 357
Registration date : 2007-10-10

Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli! Empty
PostSubject: Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli!   Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli! EmptyThu 11 Oct 2007, 20:40

Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli! 000

U izjavi za "Press" Ćurčić je otkrio da nije zaljubljen u Andjelinu Džoli, već da je tetoviranjem usana, po mnogima, najpoželjnije žene na svetu želeo da "zahvali svim ženama zato što postoje“, ali i da nekim budućim ljubavima na ovaj način pošalje poruku.

"Ostvario sam želju od pre godinu dana. Odlučio sam da to budu usne Andjeline Džoli, jer su lepe i senzualne. Andja je najmanje bitna u celoj priči, jer sam ovom tetovažom hteo da zahvalim ženama na njihovom postojanju", objasnio je Djani.

"U ovim usnama su usne svih žena koje su prošle i koje će proći kroz moj život. Svim damama koje me poštuju i vole poručujem da ih beskrajno volim i da svaka ima posebno mesto na mom vratu i u mom srcu. Inače, mesto na vratu, na kojem sam se istetovirao, je moja erogena zona", rekao je Djani, koji inače, na svom telu ima 14 tetovaža, zasad.
Back to top Go down
http://www.h2g-forum.co.nr/

Djani Curcic istetovirao usne Andjeline Dzoli!
Back to top 
Page 1 of 1