| IP vs hsb | |
|
+7h2G-Ceci Essential l0wfLoW ExstacY h2G-Nile JuiceR Shev 11 posters |
|
Author | Message |
---|
Shev Public Server Administrator
Number of posts : 42 Age : 32 Localisation : Belgrad ^^ NBG STILE 11c xD Registration date : 2007-11-10
| Subject: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 01:53 | |
| Ako moze da se odlozi mech za 21? u 14 ne moze pola ekipe ??? | |
|
| |
JuiceR newbie
Number of posts : 6 Registration date : 2007-11-30
| Subject: Re: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 06:41 | |
| po meni 23 idealan termin ....mozhe tada ?! | |
|
| |
h2G-Nile Head Admin
Number of posts : 327 Age : 35 Localisation : h2G Public Registration date : 2007-04-10
| |
| |
ExstacY newbie
Number of posts : 11 Registration date : 2007-11-21
| Subject: Re: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 14:38 | |
| Ajde napisite kad se igra da znamo?:)23 jeli moze? | |
|
| |
l0wfLoW Gold Member
Number of posts : 116 Age : 35 Localisation : Malo CA malo BG Registration date : 2007-11-01
| Subject: Re: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 17:43 | |
| tipujem na rezultat 16:8 za hsb :PPPPP | |
|
| |
Number of posts : 42 Age : 32 Localisation : Belgrad ^^ NBG STILE 11c xD Registration date : 2007-11-10
| Subject: Re: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 19:49 | |
| Ja se jos nisam cuo sa mojima... al neka bude za 23... GL ^ HF zz | |
|
| |
JuiceR newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 20:03 | |
| ajmo onda za sutra subota je da izadjemo malo ...taman se ti dogovori sa svojima i eto ..... 16/8 ...lijep rezultat al .. mashtovit i nestvaran ... nema veze kao shto sam rekao vazhno je igrati .... | |
|
| |
Essential newbie
Number of posts : 6 Registration date : 2007-11-22
| Subject: Re: IP vs hsb Sat 01 Dec 2007, 23:03 | |
| - l0wfLoW wrote:
- tipujem na rezultat 16:8 za hsb :PPPPP
vidim ja da tebi lezi kladionica.....dosad si sve rezultate pogodio...... ali zamalo....pogotovo IP vs N/A tu si bio najblizi....nema sta vidim da se super razumijes u cs +5...pa recimo tocno je kekekek | |
|
| |
JuiceR newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 01:36 | |
| znachi lol..sa leekom sam se u 11 dog da igramo u subotu,3 4 sata prije toga sam ga pitao da odlozhimo z anedelju on nije dao ni po koju cijenu rekao je da je javio svojima i sa adminom se dogovorio da igramo u subotu,i da ne mozhe da odlozhi ...ok .. ja sam zvao svoje skupljao ih satima da bi na kraju doshla 2 leeka bez admina i ichega i rekla `shta cemo brate nema admina za neki drugi dan da se dogovorimo`.... ne znam stvarno ...kao prvo ako se dog u toliko i toliko da se ne zajebavamo nego da odigramo mech...ne treba nam DW jer cemo svakako dobiti...ali molim da se ovakve stvari vishe ne deshavaju ...ovo nije nikakav apel na admine jer mislim da nisu ni javili adminima vec za hsb ....tako toliko od mene ...misim ako sam ja i moja ekipa korektni mozhete i vi malo poshtovanja da pokazhete a ne da se zajebavate ...ja sam vas isposhtovao kad niste mogli u 14 sati da igrate i odlozhio mech uz rechenicu `svakako,kad god vam odgovara` ,trebali ste malo poshtovanja i karaktera pokazati ....toliko .hvala! | |
|
| |
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 01:46 | |
| Decko bili smo svi tu 2 su usli na sekud i rekli nam da im javimo kad krene da udju da ne trose vreme u igraonici...Nije hsb nista kriv,a ni admin ni jedan nesporazum jbg... | |
|
| |
h2G-Ceci Head Admin
Number of posts : 72 Registration date : 2007-10-10
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 01:49 | |
| ALo momci kad javite niletu za mec tad mozete da odigrate !!! Nile nije imao pojma o ovome ...
pozz | |
|
| |
Bleya^Mixy newbie
Number of posts : 11 Registration date : 2007-12-01
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 03:13 | |
| - JuiceR wrote:
- znachi lol..sa leekom sam se u 11 dog da igramo u subotu,3 4 sata prije toga sam ga pitao da odlozhimo z anedelju on nije dao ni po koju cijenu rekao je da je javio svojima i sa adminom se dogovorio da igramo u subotu,i da ne mozhe da odlozhi ...ok .. ja sam zvao svoje skupljao ih satima da bi na kraju doshla 2 leeka bez admina i ichega i rekla `shta cemo brate nema admina za neki drugi dan da se dogovorimo`.... ne znam stvarno ...kao prvo ako se dog u toliko i toliko da se ne zajebavamo nego da odigramo mech...ne treba nam DW jer cemo svakako dobiti...ali molim da se ovakve stvari vishe ne deshavaju ...ovo nije nikakav apel na admine jer mislim da nisu ni javili adminima vec za hsb ....tako toliko od mene ...misim ako sam ja i moja ekipa korektni mozhete i vi malo poshtovanja da pokazhete a ne da se zajebavate ...ja sam vas isposhtovao kad niste mogli u 14 sati da igrate i odlozhio mech uz rechenicu `svakako,kad god vam odgovara` ,trebali ste malo poshtovanja i karaktera pokazati ....toliko .hvala!
Jucier brate... a da zajebes malo tu pricu "SVAKAKO CEMO DA DOBIJEMO" malo pocinjes da smaras, moras da znas da UVEK postoji BOLJI... Jesi dobar, ali nisi NAJBOLJI ! ! ! Zapamti | |
|
| |
Ozrenko newbie
Number of posts : 13 Registration date : 2007-11-18
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 03:59 | |
| Ma ovde je sve na nivou extra. Nema sta ... Alo ej mech se odigra bez smoke runde ? ALO EJ NIJE BILO SMOKE RUNDE NA JBN MECHU i on kao zajeban i frajer dadne pobjedu "ekipici" nekoj . .. Al nek,"halalicemo" ovaj put jer nam je jasno da je to ipak high administracija... Cao! | |
|
| |
h2G-Nile Head Admin
Number of posts : 327 Age : 35 Localisation : h2G Public Registration date : 2007-04-10
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 11:28 | |
| ostavite tachno vreme i datum igranja mecha... | |
|
| |
JuiceR newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 17:42 | |
| lol ....i shta na kraju bi ?! kad igramo ?! mozhemo vecheras ?! | |
|
| |
$n1p3r ^ newbie
Number of posts : 7 Registration date : 2007-11-18
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 19:56 | |
| IP vs Hsb 2.12.2007 - 23h - de_cbble - League Server no.1 dogovorili smo se samo mi javite ko ce biti admin... | |
|
| |
l0wfLoW Gold Member
Number of posts : 116 Age : 35 Localisation : Malo CA malo BG Registration date : 2007-11-01
| Subject: Re: IP vs hsb Sun 02 Dec 2007, 23:50 | |
| ip sucks! i necemo se vietti posle grupa | |
|
| |
$n1p3r ^ newbie
Number of posts : 7 Registration date : 2007-11-18
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 02:08 | |
| Ip vs hsb 16-5 gg momci... hltv je bio demo ce da okace momci iz hsb.. | |
|
| |
ExstacY newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 10:48 | |
| - Bleya^Mixy wrote:
- JuiceR wrote:
- znachi lol..sa leekom sam se u 11 dog da igramo u subotu,3 4 sata prije toga sam ga pitao da odlozhimo z anedelju on nije dao ni po koju cijenu rekao je da je javio svojima i sa adminom se dogovorio da igramo u subotu,i da ne mozhe da odlozhi ...ok .. ja sam zvao svoje skupljao ih satima da bi na kraju doshla 2 leeka bez admina i ichega i rekla `shta cemo brate nema admina za neki drugi dan da se dogovorimo`.... ne znam stvarno ...kao prvo ako se dog u toliko i toliko da se ne zajebavamo nego da odigramo mech...ne treba nam DW jer cemo svakako dobiti...ali molim da se ovakve stvari vishe ne deshavaju ...ovo nije nikakav apel na admine jer mislim da nisu ni javili adminima vec za hsb ....tako toliko od mene ...misim ako sam ja i moja ekipa korektni mozhete i vi malo poshtovanja da pokazhete a ne da se zajebavate ...ja sam vas isposhtovao kad niste mogli u 14 sati da igrate i odlozhio mech uz rechenicu `svakako,kad god vam odgovara` ,trebali ste malo poshtovanja i karaktera pokazati ....toliko .hvala!
Jucier brate... a da zajebes malo tu pricu "SVAKAKO CEMO DA DOBIJEMO" malo pocinjes da smaras, moras da znas da UVEK postoji BOLJI... Jesi dobar, ali nisi NAJBOLJI ! ! ! Zapamti Tako je!!!Ja sam NAJBOLJI!!!Juiceru brate moj ajde MOLIM TE prizaj ode pred svima tko te ucio igrati cs?!Samo to priznaj i pustit cu ti curu na miru eto!Jel posteno? )aahahahahahahhahahah,a vi ostali morate shvatit da smo najbolji jer smo mi ipak Isusovi prijatelji i Dragi isus nam daje tu moc i snagu da gazimo sve ahahahahhaahhahahahaah!!!!Isuse me ti slavimo!aaxaxaxaxaxaxax!!!!ahahahahah!!!! | |
|
| |
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 13:37 | |
| Nije to nista toliko smesno!!!! | |
|
| |
Bleya^Mixy newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 14:02 | |
| - ExstacY wrote:
- Bleya^Mixy wrote:
- JuiceR wrote:
Jucier brate... a da zajebes malo tu pricu "SVAKAKO CEMO DA DOBIJEMO" malo pocinjes da smaras, moras da znas da UVEK postoji BOLJI... Jesi dobar, ali nisi NAJBOLJI ! ! ! Zapamti Tako je!!!Ja sam NAJBOLJI!!!Juiceru brate moj ajde MOLIM TE prizaj ode pred svima tko te ucio igrati cs?!Samo to priznaj i pustit cu ti curu na miru eto!Jel posteno?)aahahahahahahhahahah,a vi ostali morate shvatit da smo najbolji jer smo mi ipak Isusovi prijatelji i Dragi isus nam daje tu moc i snagu da gazimo sve ahahahahhaahhahahahaah!!!!Isuse me ti slavimo!aaxaxaxaxaxaxax!!!!ahahahahah!!!! Eto extacy... Dobicete i sledece protivnike, i sve ostale, i uzecete ligu, i onda ce dodji jaci turnir, ili wcg ili bilo sta drugo... I oticicete kuci posrani... I sta onda? Ocete opet da se izvlacite "ALI MI SMO UZELI H2G TURNIR!!!" BOW BOW BOW BOW BOW | |
|
| |
ExstacY newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 14:15 | |
| - Bleya^Mixy wrote:
- ExstacY wrote:
- Bleya^Mixy wrote:
- JuiceR wrote:
Jucier brate... a da zajebes malo tu pricu "SVAKAKO CEMO DA DOBIJEMO" malo pocinjes da smaras, moras da znas da UVEK postoji BOLJI... Jesi dobar, ali nisi NAJBOLJI ! ! ! Zapamti Tako je!!!Ja sam NAJBOLJI!!!Juiceru brate moj ajde MOLIM TE prizaj ode pred svima tko te ucio igrati cs?!Samo to priznaj i pustit cu ti curu na miru eto!Jel posteno?)aahahahahahahhahahah,a vi ostali morate shvatit da smo najbolji jer smo mi ipak Isusovi prijatelji i Dragi isus nam daje tu moc i snagu da gazimo sve ahahahahhaahhahahahaah!!!!Isuse me ti slavimo!aaxaxaxaxaxaxax!!!!ahahahahah!!!! Eto extacy... Dobicete i sledece protivnike, i sve ostale, i uzecete ligu, i onda ce dodji jaci turnir, ili wcg ili bilo sta drugo... I oticicete kuci posrani... I sta onda? Ocete opet da se izvlacite "ALI MI SMO UZELI H2G TURNIR!!!" BOW BOW BOW BOW BOW ahahaha kad se ja zajebajem onda ste vi ozbiljni:)))ili obrnuto:)))!brate salim se! | |
|
| |
Bleya^Mixy newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 14:58 | |
| Ja znam da se TI zajebavas.... A Juicer?! Vidis sta je podebljano iz njegovog posta? | |
|
| |
JuiceR newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 15:38 | |
| mixy brate moj .... ovako.... da ti objasnim neke stvari .... kao prvo ja to nisam rekao iz nekog 3pa vec protiv bilo koga da igram dal bio najbolji il najslabiji uvjek kazhem da cemo pobjediti .... kao drugo ovo je mix klan ekipa,vecinom smo svi extra drugovi i ovo smo sastavili radi igre 4fun a ne bilo chega drugog....nisam doshao podjcjenjivati nikoga,niti mi je od velike vazhnosti da uzmem ovu ligu vec da igram i da se druzhim ....ovo za wcg necu ni da komentarishem jer je mnogo banalno i gloopo ....posle bilo kog mecha oji smo pobijedili dal je iko od nas napisao neko ruganje ili prozivanje druge ekipe ?! mislim da nije i nemoj ovakve stvari vishe pisati jer ...dosta su gloope ,realno ....eto tako ...htio sma neke stvari objasniti poshto vidim da je doshlo do nekog nesporazuma .....i da,mixy nemoj ovakve stvari uziamti za obiljno ...shtetno po zdravlja !
by WCG player JuiceR 4 mixy | |
|
| |
ExstacY newbie
| Subject: Re: IP vs hsb Mon 03 Dec 2007, 15:59 | |
| - JuiceR wrote:
- mixy brate moj .... ovako.... da ti objasnim neke stvari .... kao prvo ja to nisam rekao iz nekog 3pa vec protiv bilo koga da igram dal bio najbolji il najslabiji uvjek kazhem da cemo pobjediti .... kao drugo ovo je mix klan ekipa,vecinom smo svi extra drugovi i ovo smo sastavili radi igre 4fun a ne bilo chega drugog....nisam doshao podjcjenjivati nikoga,niti mi je od velike vazhnosti da uzmem ovu ligu vec da igram i da se druzhim ....ovo za wcg necu ni da komentarishem jer je mnogo banalno i gloopo ....posle bilo kog mecha oji smo pobijedili dal je iko od nas napisao neko ruganje ili prozivanje druge ekipe ?! mislim da nije i nemoj ovakve stvari vishe pisati jer ...dosta su gloope ,realno ....eto tako ...htio sma neke stvari objasniti poshto vidim da je doshlo do nekog nesporazuma .....i da,mixy nemoj ovakve stvari uziamti za obiljno ...shtetno po zdravlja !
by WCG player JuiceR 4 mixy JuicerU nikako da kazes tko te naucio..ali ok:))!Ne mixy pazi sve je ok i razmuim da ti smeta kad netko tako napise i ispada kao da se kurci...Ali znamo kakvi su drugi klanovi (vecinu) i znamo kakvi smo mi...Tako da npr ako igramo vs nekih "ZNJ" 90% da cemo dobit..Jer znamo kakav je kvalitet igraca...A sve ove klanove sto su tu prijavljeni sam vidio kako igraju i po mom misljenju svega 3 max 4 klana su dobra...ostalo je sve ultra low skill!Ali cs je zajebancija i tako ga i treba shvatiti...nismo neki pro igraci da od toga zivimo..Barem ja nisam !A ovo sto se desavaju prepucavanja itd..To i je bit natjecanja !Da nema toga nebi bilo zanimljivo!!A to sto Juicer prica da je najbolji..Pa to je istina..Ali zna se poslije koga je najbolji!Necemo ga spominjat sad..ZNA SE! ZIVILI VI MENI p.s A imamo i citera u klanu koji je meni posalo citeve..I ako izgubimo sa citevima onda smo stvarno debili !ahahahahahahahahahahahahah MARINE peace ahahahah | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: IP vs hsb | |
| |
|
| |
| IP vs hsb | |
|