|
| Romeo i Julija (Bosanska verzija) | |
| | Author | Message |
---|
H2G-Z h2G Dota Member
Number of posts : 74 Age : 35 Localisation : Right corridor xD Registration date : 2007-04-11
| Subject: Romeo i Julija (Bosanska verzija) Sun 02 Dec 2007, 20:15 | |
| Znaci ja sam crk'o od smeha ! ! ! Skinuto sa jednog drugog foruma
Romeo i Julija iz Bosanske Dubice (Zavjesa se diže, radnja fabule negdje oko Bosanske Dubice)
ROMEO: (polupijan ispod njenog prozora) Hajd' bona silazi, ne pravi se luda!
JULIJA: (pospana, bezvoljna, nikakva) Ako ti moj stari sidje ostaćeš bez m...
ROMEO: Nešto mi se, o prohtjelo baš, ove prekrasne noći da mi je daš.
JULIJA: Tvoj mač bih žarko osjetiti htjela, al' večeras oca m' ne bih smjela.
ROMEO: Skratiću za glavu svakog' nek se zna, ko te bude im'o prije nego ja.
JULIJA : Romeo, Romeo daj jednom shvati, samo sam je tebi spremna dati.
ROMEO: Dobro, da ne bih mor'o tudje glave sjeć' ovog puta vjerovaću ti na riječ.
JULIJA: Hajd' sad kući jebo ti sve, joj vid' kolko je sati! Hajd' čuvaj se!
ROMEO: De barem tol'ko se odvaži, pa mi je na minut pokaži!
JULIJA: (taman krenu da skine gaće) Joj bježi eto mi ćaće.
OTAC JULIJIN: Uhljupe jedan opet si doš'o, kako si samo kroz mine prš'o?!
ROMEO: Nemojte čika Mato, Julija je moje zlato.
JULIJA (ocu): Ma ja ga uopšte ne znam, nisam ga zvala, doš'o je sam.
ROMEO: M'rššš ne laži kujo mala! Znam ja sve kome si dala.
JULIJIN OTAC: Odlazi odavde bijedni psu dok nisi pao mrtav tu!
JULIJA: Ma ti si Romeo u seksu amater. Udri ga babo jebeš mu mater!
ROMEO: (dade se u paničan bijeg, brzo k'o metak pobježe uz brijeg)
JULIJA (prasnu u smijeh): A vid mangupa al' bježi, a htio bi kraj mene da leži.
JULIJIN OTAC: Babo će tebi momka da nadje, a ovoga ce uhljupa neko zlo da snadje.
ROMEO (viče s brijega): E mangupe, dodji u čaršiju ako smiješ, da vidim jesi l' spreman da se biješ.
JULIJA (cerekajući se): Romeo, Romeo odjebi ba, ako nastaviš tako raniću se ja.
JULIJIN OTAC: Idi kući bolan Romeo, dok nisam s tobom asfalt pomeo.
ROMEO: Ako zovnem Hamleta mog jarana nećeš izać' iz bolnice mjesec dana.
JULIJA: E dobar ti jaran, dobro ga znam neki dan je tražio da mu je dam.
ROMEO: Opet lažeš, on Ofeliju voli, šta ima tebe za seks da moli.
JULIJIN OTAC: (Ode u kuću, vode da pije)
JULIJA: ( K'o fol ozbiljna a u sebi se smije.)
ROMEO: Odoh sada kući ko te jebe, idem da nadjem trebu za sebe.
JULIJA: Nemoj bolan Romeo strpi se do jutra, ako ne dobijem, daću ti sjutra.
ROMEO: Ma daji kome hoćeš sad mi je svejedno, ne želim više da živim ovako bijedno.
JULIJA: Ma šteta da nestane taki ševač. Ne želiš valjda da umreš k'o djevac ?
(Zadiže majicu pokaza mu grudi, u Romeu poče želja da se budi)
ROMEO (sav ushićen): O Julija oko moje crno, ma neka me pogodi puščano zrno. Eto me k tebi, nemogu više, iako znam da crno mi se piše.
JULIJA: Dodji dodji, dilbere moj, da vidim taj buzdovan tvoj.
ROMEO: (Trči, sa sebe odjeću skida, draganu svoju ne gubi iz vida. Ulazi kroz prozor, na trosjed sjeda)
JULIJA: Požuri dok babo utakmicu gleda!
ROMEO: Hajde,hajde, brže se skidaj! Ako naidje ti vikni "Kidaj!"
JULIJA: (Dohvati nekakvu polupraznu bocu, više i ne razmišljajući o svome ocu) Hajd' da popijemo pa šta god da je, čula sam da onda duže traje.
ROMEO: Ne traži čaše, pićemo iz flaše.
JULIJA: Hajd' ja ću prva prince moj. Uh mašalla, mašalla kol'ki je taj tvoj!
ROMEO: (Uze iz Julijinih ruku flašu) Hajd' da pijemo za ljubav našu.
Isprazniše bocu za par minuta, Julija postade k'o nešto ljuta.
JULIJA: Znaš da moje srce tebe voli, al' sad me nešto poče stomak da boli.
ROMEO: A joj meni djevojko bludna, nećeš valjda reći da si trudna!
JULIJA: Marš, gluho bilo, stoko jedna, tvoja su nagadjanja tako bijedna.
ROMEO: (Odjednom pade na tlo) uh jebote, šta sam ovo popio!?
JULIJA: "Otrov za pacove" evo baš čitam, nisam prije stigla starog da pitam.
ROMEO: O Julija, Julija ti nas sjeba. E Romeo ludi tako ti i treba.
JULIJA: Izvini Romeo mislila sam da je vino, baš mi je izgledalo onako fino.
ROMEO: (Faca mu je totalno bijesna) Sad će ti "mala" ostat tijesna.
JULIJA: Ti umireš ne saznavši šta prava je ljepota, ne "umoči" ništa za svoga života.
ROMEO: (dopuza do Julije bliže) Na tebe će vječno da mi se diže.
To izusti i dušicu pusti, a samo je htjeo da joj ga spusti.
JULIJA: (nestaje joj iz očiju plamen) Kakva šteta, a tvrd mu je k'o kamen. (Zatvara oči posljednji put) Znam babo će biti na mene ljut. ---------------------------------------
3 dana poslije:
OFELIJA: Jes' čuo za ono dvoje ? Baš šteta, onako mladi.
HAMLET: Ma čuo sam bona, neg' se skidaj dok nema nikog da se nesto radi.*
*dati ili ne dati pitanje je sad | |
| | | payche pr0
Number of posts : 312 Age : 31 Localisation : Beograd :$ Registration date : 2007-11-25
| Subject: Re: Romeo i Julija (Bosanska verzija) Mon 03 Dec 2007, 00:03 | |
| | |
| | | gotti member
Number of posts : 42 Registration date : 2007-11-16
| Subject: Re: Romeo i Julija (Bosanska verzija) Mon 03 Dec 2007, 15:25 | |
| preiskusno ali old | |
| | | Dragon Slayer* newbie
Number of posts : 6 Age : 32 Localisation : Kraljevo Registration date : 2007-11-08
| Subject: Re: Romeo i Julija (Bosanska verzija) Mon 03 Dec 2007, 15:35 | |
| | |
| | | l0wfLoW Gold Member
Number of posts : 116 Age : 35 Localisation : Malo CA malo BG Registration date : 2007-11-01
| Subject: Re: Romeo i Julija (Bosanska verzija) Tue 04 Dec 2007, 15:09 | |
| evo ovo al dzaba kad znam da niste procitali ni pola ovoga - Quote :
- ROMEO I JULIJA
Romeo i Julija su zabari iz Verone i oni se smuvaju. Medjutim, matorci su im veoma zaj piiiiip ani i uopste se ne gotive jer rade isti biznis ali su u razlicitim ekipama (kao Verona i Kjevo). Zent im je da ih ne provale i da im ne ukinu kintu, pa se vidjaju tajno. I tako na 50 strana oni kao nesto kriju i kenjaju jedno drugom kako se vole, a ne karaju se. Na kraju, jednom prilikom upadnu u los trip i roknu se.
ZLOCIN I KAZNA
Neki student je stalno bez filera jer mora da placa stan, posto je ispusio za mesto u studenjaku. Jednom prilikom je bio u bedaku, pa je uleteo kod neke babe, pune k'o brod na gajbu i overio je. Posle je uleteo u frku sa samim sobom, jer se plasio da ce murija da ga provali. U stvari on i nije bio neki krimos vec p piiiip etina, pa se na kraju sam prijavio muriji.
ILIJADA
Ta Ilijada traje ko gladna godina. Vodja jedne ekipe mazne ribu od vodje druge ekipe. Onda ovaj prvi, da ne ispadne jajara, skupi ortake i opkoli. Ali ovi prvi ga ispuse, onako zestoko, jer su ovi drugi bili do jaja spremni. Onda jedan tip smisli kul foru da zaj piiiiip u ove druge. satro, kao boli ih k piiiip c za ribu, vazan im je biznis koji moze da se sj piiiiip e zbog nastale frke. Da pokazu da su iskulirali, oni odu i ostave sleper cigara drugoj ekipi u kome su sakrili deo ekipe. Ovi prvi su mislili da su ih sj piiiiip ali i poceli da slave. Kad su se ponapijali i udrogirali, ovi drugi su izleteli iz ¹sepera i j piiiiip ali im kevu k'o u Mortal Combatu.
RAT I MIR
Pre 200 godina Francuzi krenu na Ruje i dodju do Moskve (kao u Pancer Generalu). Onda je dosla zima i Francuzi se posmrzavaju ko p piiiip e i onda se napasu muda Rujama ko zec kelerabe. Knjiga ima soma strana, tu ima i neke ribe, zurke, zvacu nesto, njesra sve vreme.
PROCES
Tipa u'vate drotovi bez razloga i drkaju ga kroz celu knjigu i na kraju ga sj piiiiip u do koske.
NECISTA KRV Tipa ozene starijom ribom. On provali da je njegov cale ziguje, sto ga totalno sjebe. Cela knjiga je seks, samo tako.
ANA KARENJINA A sto bi s Anom Karenjinom da se baci pod voz, budala jedna?! Ana Karenjina je neka zesce dobra riba, ali udata za matorca duplo starijeg od sebe. Posto njemu nije mogao da se digne, ona se smorila, pa na nekoj zurci upozna mladog, zgodnog frajera i pocnu da se vidjaju. Medjutim, ona upadne u trip sama sa sobom da to nije u redu, iako se ceo grad kara medjusobno i na kraju padne u bedak i rokne se, a ovaj njen svaler crk'o od muke i ode na front, pa i on pogine. Za to vreme neki tamo mamlaz muva neku ribu, al' tip je smotan, pa na soma strana zvace nesto i na kraju knjige je zaprosi...
KOSTANA
Kostana je igracica u diskoteci i zesca riba, a na nju se nalozio neki burzuj i hoce da je zeni, a ona nece. Frka joj je da nece moci da bleji po gradu jer je njegova porodica neka ozbiljna... Celu knjigu kuka neki matorac za svojom mladosti i smara sve ostale, a knjiga je zesce nerazumljiva jer je na vranjanskom
DUNDO MAROJE
E, ortak, za ovo ti treba recnik da bi skapirao jer je na nekom jeziku iz Dubrovnika. Taj Maroje je neki bogat trgovac, ali stipsa, a sin mu gradski blejac. Posalje on sina u Veneciju da kao razvije biznis, dao mu kintu i robu, a on tamo juri ribe i krese neku kurvu, koja mu je izvukla sve pare. Starac podje za njim, hoce da ga vrati nazad, pa sin smisli foru da izvuce pare od te svoje zenske i da pokaze ocu da je napravio biznis... Ne zna se dalje sta je bilo, jer je neko izgubio kraj knjige.
GORSKI VIJENAC
Turci opkolili Crnogorce, pa se ovi uzentali i sakrili, a njihov vodja, neki vladika, kuka da se vrate, jer on ne zna sta ce sam protiv Turaka. Tu ih kao lozi nekim hrabrim tekstovima, posto su Crnogorci zesce utripovani da su junacine, a u stvari su *******. Posto im je vladika obecao da ce svi biti baje u svojoj ekipi ako pobede Turke i da ce da im da dobru kintu, odjedanput se tu stvore neke junacine koji imaju pusku koja pogadja na sto metara, pa odu u bitku i naravno (a kako bi Crnogorci drugacije) sjebu Turke.
SEOBE Radi se o Srbima vojnim gastosima koji traze autonomiju ko Canak, medjutim, Svabe zabole racku za njih, vec ih samo iskoristavaju za sitne repa, baushtel i rad na crno. Ovima dokurci i zapale za Rusiju. Tu se medjusobno pop ju na "shud aj stej or shud aj gou" foru. Neki odu, neki ostanu, a Rusi ih kao i Svabe ispale za sljaku i papire. Uglavnom ljudi ******* do bola.
PROKLETA AVLIJA Turski zatvor, ko u Ponocnom Ekspresu. Upravnik zatvora, zesce za an lik, sve ih kara, svima im se ******* stare. Dva tipa, od kojih jedan djankoza a drugi pop, silje patku cijelu knjigu oko nekog Pekmez-Sultana (ili džem,marmelada, jebem li ga.) i posmatraju prolaznost zivota s bocne strane. Djankoza ocito poderan ko stoka a za popa se nezna. Knjiga je kratka tako da nije bas najpodesnija za potpalu, ali bi bila idealna kao podupirac za frizider ili sporet. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Romeo i Julija (Bosanska verzija) | |
| |
| | | | Romeo i Julija (Bosanska verzija) | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |