Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL

Go down 
+12
Shev
Krc[H]a
m0rgan
quest1oN
h2G-Mixy
Mileta >(John Cena)&l
KRZNARA
DzoGi
payche
John Terry
h2G-Nile
WoLf1
16 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Mileta >(John Cena)&l
pr0
pr0
Mileta >(John Cena)&l

Number of posts : 232
Registration date : 2007-12-04

Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 03:38

ahahahaha Laughing Laughing Laughing
ta ti je dobra
Back to top Go down
WoLf1
newbie
newbie

Number of posts : 26
Registration date : 2007-11-09

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 04:06

e mileta da ti kazem nesto taj psiho nema cheat odma da ti kazem znam ga ja i mislim da nema a jos nesto on ima dinamicki IP tako da ne vredi da se zalis a jedino ban opseg ali to retko ko oce da radi ali si upravu udje dosta njih sa cheatom, a jos nesto pajce nemoj da se lozis puno i ti i igorce da znate realno nemate pojma a mnogo se lozite Very Happy a nisam video rank da je ukljucen ??
Back to top Go down
Mileta >(John Cena)&l
pr0
pr0
Mileta >(John Cena)&l

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 04:25

ae 1 na 1 da widis ko nema pojma!!!! Twisted Evil
http://www.gametracker.com/server_info/212.200.164.18:27015/
idi tu pa se pronadji. a to sto ti poznajes tog lika neznaci da nije chiter. neznam dal znas nekog elwisa 91 god. on igra na owom serweru i gledao je lika psixo. ekran mu se trza itd. bio je prisutan.!!!!!
Back to top Go down
Shev
Public Server Administrator
Shev

Number of posts : 42
Registration date : 2007-11-10

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 04:48

Psyho Dad taj decko ima i aim i wh a i dinamicki ip!Danas sam ga ban 5 puta i 5 puta mi se vratio...Nile pomozi oko takvih chiter Rolling Eyes ?Sa dinamickim ip-om...Sta da im radimo ?
Back to top Go down
pablo
newbie
newbie

Number of posts : 5
Registration date : 2007-12-08

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 05:30

postoji program za ban dinamicke IP, bar sam ja tako procitao i bio banovan, a imam dinamicki IP. Jedini je problem sto ga je jako tesko naci. I neznam mu ime tacno, ali raspitacu se pa javljam ovde...
Back to top Go down
h2G-Mixy
h2G-Mixy

Number of posts : 357
Registration date : 2007-10-10

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 08:31

Mileta >(John Cena)< wrote:
ae 1 na 1 da widis ko nema pojma!!!! Twisted Evil
http://www.gametracker.com/server_info/212.200.164.18:27015/
idi tu pa se pronadji. a to sto ti poznajes tog lika neznaci da nije chiter. neznam dal znas nekog elwisa 91 god. on igra na owom serweru i gledao je lika psixo. ekran mu se trza itd. bio je prisutan.!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

I oces da kazes da ti koji sa nalaze na ovom sajtu su pro igraci o.O

CHAST IZUZECIMA ! ! !

Igram oko 7-8 sati... i prvi sam ubedljivo... to ti ja garantujem Very Happy
Back to top Go down
http://www.h2g-forum.co.nr/
Mileta >(John Cena)&l
pr0
pr0
Mileta >(John Cena)&l

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 12:48

oooo ljudi kako wi imate glupe zakljucke. ja to uopste nisam spomenuo.
Exclamation
Back to top Go down
John Terry
John Terry

Number of posts : 46
Registration date : 2007-11-07

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 12:56

ban ? Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 Lol
Back to top Go down
http://www.red-firm.ns.co.yu
Mileta >(John Cena)&l
pr0
pr0
Mileta >(John Cena)&l

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 12:57

neeeeeeeee Shocked affraid affraid
Back to top Go down
WoLf1
newbie
newbie

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 13:45

e mileta mojne caspu molim te, izvini stvarno nisam hteo da te uverdim PRO igracu....i ja nisam rekao za tebe da nemas pojma nego za onu dvojicu iz mog kraja a i salio sam se i nemoj da filozofiras vise molim te stalno ti nesto ili ovde na forumu ili dok igras....danas igram sa njim klanski pa cu reci dali ima cheat
Back to top Go down
Mileta >(John Cena)&l
pr0
pr0
Mileta >(John Cena)&l

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 16:25

ma ok je. jesta ja malo wise filozofiram al jbg. srecno na klanskom!! sunny sunny
Back to top Go down
lbk < Daddy* >
member
member

Number of posts : 86
Registration date : 2007-10-17

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 16:48

Nile ajde ljock ovo kad te LIMvo Very Happy molim ae Very Happy
Back to top Go down
Igorc[H]e n0oB
member
member
Igorc[H]e n0oB

Number of posts : 57

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 17:24

WoLf1 wrote:
e mileta da ti kazem nesto taj psiho nema cheat odma da ti kazem znam ga ja i mislim da nema a jos nesto on ima dinamicki IP tako da ne vredi da se zalis a jedino ban opseg ali to retko ko oce da radi ali si upravu udje dosta njih sa cheatom, a jos nesto pajce nemoj da se lozis puno i ti i igorce da znate realno nemate pojma a mnogo se lozite Very Happy a nisam video rank da je ukljucen ??

Jao stanke sta se proseravas ?? Jel smo mozda payche i ja rekli da smo pro igrachi,u ostalom video sam te juche kako igras,tu je palo i jedno bockanje od strane mene al nema veze,igras upola bot . ZATO NE RISE VISE !!!
Back to top Go down
WoLf1
newbie
newbie

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 17:54

e igore nemoj da se palis molim te juce si naucio da igras cs i sad si baja jeli ?????to sto ja udjem na h2g i veoma cesto se zezam koji si bilde i aj tisina kad lepo igram na h2g imam skor po 25:6 svaku mapu to pitaj koga oces i mojne srati vise a i nije to tema znaci pali.........txs mileta javicu ti dal jeste ....zopp
Back to top Go down
H2G-PoisoN
Dota Squad Leader
Dota Squad Leader
H2G-PoisoN

Number of posts : 120
Registration date : 2007-04-11

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 EmptySun 09 Dec 2007, 18:28

https://h2g-gaming.niceboard.com/league-discussion-f37/lowflow-cortez-i-ostalihitoni-t362-30.htm
Ja sam ovde nesto napisao/reko a ako ne mogu lepo da vam objasnim OK...

P.S. pablo ako nadjes taj program stavi ga negde drugde plz ovo ide lock...
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL   Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL - Page 2 Empty

Back to top Go down

Ma daj, mene niko ne slusa ovde.....LoL
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» ebo vas kaladont,anti kaladontci pisite ovde!! :P