| Download music... | |
|
|
Author | Message |
---|
DzoGi Public Server Administrator
Number of posts : 223 Age : 37 Localisation : Nish Massive Registration date : 2007-10-09
| Subject: Download music... Thu 11 Oct 2007, 23:21 | |
| www.albumbase.com registrujte se i skidajte kol'ko 'ocete ae dajte neki dobar linAk za skidanje mp3 | |
|
| |
aLo-bRe member
Number of posts : 57 Registration date : 2007-10-11
| Subject: Re: Download music... Thu 11 Oct 2007, 23:26 | |
| www.cafe.co.yu
www.domaci.de al ovde moras se regujes i da postujes da bi skidao ziku xD | |
|
| |
H2G-PoisoN Dota Squad Leader
Number of posts : 120 Age : 35 Localisation : AZEROTH!!! xD Registration date : 2007-04-11
| Subject: Re: Download music... Fri 12 Oct 2007, 00:01 | |
| www.piratebay.org ljudi skidajte sa torrentima | |
|
| |
h2G-Mixy Public Server Administrator
Number of posts : 357 Age : 34 Localisation : -NBG- 21.Blok -NBG- Registration date : 2007-10-10
| Subject: Re: Download music... Sat 13 Oct 2007, 05:45 | |
| - aLo-bRe wrote:
- www.cafe.co.yu
www.domaci.de al ovde moras se regujes i da postujes da bi skidao ziku xD Na domaci.de ne moras da postujes, ali moras da se registrujes... idi na www.download.com skini Lime Wire i uzivaj | |
|
| |
h2G-Nile Head Admin
Number of posts : 327 Age : 35 Localisation : h2G Public Registration date : 2007-04-10
| |
| |
Number of posts : 120 Age : 35 Localisation : AZEROTH!!! xD Registration date : 2007-04-11
| |
| |
ven0m^Marlboro.4Life Head Admin
Number of posts : 268 Age : 33 Localisation : de_detelinara Registration date : 2007-10-11
| Subject: Re: Download music... Sat 13 Oct 2007, 15:52 | |
| www.mp3fusion.net ---> strana za domacu ne mogu da se setim | |
|
| |
Number of posts : 223 Age : 37 Localisation : Nish Massive Registration date : 2007-10-09
| Subject: Re: Download music... Sat 13 Oct 2007, 16:43 | |
| Torenti su zakon...to stoji, ali brate neko nemoze da skida dobro preko istih. Meni npr nije htelo da skida kako treba.Pokusavao sam svasta, prebacio sam router u Bridge mod, forwardovao sam portove i nista....jbg, takav mi horoskop. btw sad nemogu da vratim router u normalno stanje...najeba.Sjebo se nacisto...ping mi se povecao u cs za 20... Tako da kad se setim na torente muka mi je...sjebo sam krasan modem | |
|
| |
| Subject: Re: Download music... Sat 13 Oct 2007, 18:24 | |
| - h2G-DzoGi wrote:
- Torenti su zakon...to stoji, ali brate neko nemoze da skida dobro preko istih.
Meni npr nije htelo da skida kako treba.Pokusavao sam svasta, prebacio sam router u Bridge mod, forwardovao sam portove i nista....jbg, takav mi horoskop. btw sad nemogu da vratim router u normalno stanje...najeba.Sjebo se nacisto...ping mi se povecao u cs za 20... Tako da kad se setim na torente muka mi je...sjebo sam krasan modem Verovatno pricas o adslu,ne razumem se mnogo ali je ovo jednom upalilo... Sve ti zavisi od provajdera,imas fora da izadjes znaci preko tih njihovih portova... Sly-u nije radio b.net i onda smo ja i on nasli foru na njihovom sajtu da stavi posle username /ip(oni pricaju kako to nije bezbedno dza bu... koga vi lazete ljudi?) i onda je mogo... Tako da probaj ako vec nisi,i samo se pazi citaj comments da ti ne uleti neka viruscina A za one koji mogu(a mozda ni ne znaju da mogu),koristite torrente... Samo trazite veliki broj seadera.... I nikako nemojte da se nadate da cete skidati sa max brzinom sve vreme... A ako neko ima SBB imate ogroman broj torrenta u lokalu(2x brze)... | |
|
| |
| Subject: Re: Download music... Sat 13 Oct 2007, 22:25 | |
| Nemogu tako, dzabe ja kucam username i pw kad mi ne prepoznaje adresu routera...Reko sam ti vec, prebacio sam ga u Bridge mod kako bi radio(sad mi radi ko dial up, moram sam da se konektujem posle paljenja racunara)... Hvala u svakom slucaju btw sta ti radis, kako si? Nisam te video 100 god jbt | |
|
| |
Igorc[H]e n0oB member
Number of posts : 57 Registration date : 2007-11-09
| Subject: Re: Download music... Sat 10 Nov 2007, 01:41 | |
| http://www.mp3000.net/ najjaci | |
|
| |
| Download music... | |
|