Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

lowflow cortez i ostali?hitoni?

Go down 
+14
shok1ca
Kyo'
Shev
Fernando Cortez
Essential
Kinslayer
F16HT3R1337
oclaGeeya
sun
l0wfLoW
cold_metal
west_ham
h2G-Nile
ExstacY
18 posters
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ExstacY
newbie
newbie

Number of posts : 11
Registration date : 2007-11-21

lowflow cortez i ostali?hitoni? Empty
PostSubject: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySat 01 Dec 2007, 14:48

Ovako moran otvorit topic posto sam se toliko iznervirao na vase glupe postove..Znaci sto podcjenjujete druge klanove npr poput nas?Jeste vi neki pro igraci pa vi znate tko je bolji, tko je losiji?Ajde molin vas pazite sta pisete...Radi se o mecu N/A vs IP..N/A je jako dobra ekipa, jako dobri igraci i sve...ali nemojte podjenjivat ni nas!Da je to neko od njih (N/A klana), iako je i to jadno ali ok... nego neki lowflow i cortez?Ko ste vi?Jeste vi neki hitoni ili sta?..!Kazem smirite malo hormone i igrajte, pokazite da ste dobri a ne pricat lovacke price i piz*****... po forumu jer ce ljudi pomislit da i znate nesto!!!
Hvala
Back to top Go down
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

Number of posts : 327
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySat 01 Dec 2007, 16:12

ljudi,ae smirite se,ne zelim da se medjusobno svadjamo i glupiramo,ovo je samo jebena igra,i nema razloga za nikakvu svadju,ne zelim da sve ovo propadne zbog gluposti.. CS IS JUST FUCKING GAME - HAVE FUN.
Back to top Go down
http://www.h2g-gaming.conr
west_ham
ClanWar Server Administrator
west_ham

Number of posts : 86
Registration date : 2007-10-12

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySat 01 Dec 2007, 16:44

POTPISUJEM BAN ZA L0WFL0W lowflow cortez i ostali?hitoni? 752985
Back to top Go down
cold_metal
newbie
newbie

Number of posts : 9
Registration date : 2007-11-29

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySat 01 Dec 2007, 17:21

glavna pogreska je podcjenjivanje ljudi , jer kad podcjenjujes druge to je tvoja slabost ^^ svaki klan je dobar dok se ne dokaze suprotno Cool
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

Number of posts : 116
Registration date : 2007-11-01

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySat 01 Dec 2007, 17:38

Ma daj ja pijan i cortez kenjali po forumu xD

A sto se tice podcenjivanja Smile Koga ja da podcenjujem kad sam noob xD

Ja sam realno rekao da uzimate 5+ rundi i to se ispostavilo tacno. Ja samo hocu svoje pare !!! Rolling Eyes Brate inace zezao sam se jer ne znam ni sastav ovog N/A Smile A ti cuti sedi i igraj to kad vec ne mozes da se sprdas Smile ae mah mah... nisi jos otisao? Neutral

Sta ja znam? Ja znam da mi je do jaja da se zezam i igram sa ovim ljudima ovde i to i radim. A ti ozbiljni prepotentni momce main admine izvini molim te.... bow bow bow...

A ako ti je da se teshish jos je jaca sunchica koja je na mixu na pitanje "Za koga igras?" "Za one koji ce da osvoje!" ili tako nesto Smile

Realno nameless ne prolazi grupu Smile eto tako nam doslo al smo se sad 3 sata mechkali na msn i veceras cemo lepo da se zabavimo dobili-gubili koga briga...

<3 sKater machka - ovo se ne odnosi na tebe kolega :*
Back to top Go down
sun
newbie
newbie

Number of posts : 12

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySun 02 Dec 2007, 09:05

lolnab. nisam rekao da igram za one koji tje da osvoje vetj da je bolje da ne igramo ligu (tad josh nismo igrali) jer bi se samo nervirao zbog servera.. tim rechima je bilo napisano ;> mojne lupash gluposti, i u onoj temi za favorita lige napisao sam pacovi + ip. ja pokazujem poshtovanje za sve ekipe koje pokazhu poshtovanje ;> a poshto ti ne respektujesh nikog... ono.. vidimo se posle grupe.

@topic;

Quote :
Da je to neko od njih (N/A klana), iako je i to jadno ali ok... nego neki lowflow i cortez?Ko ste vi?
upravo to... niko nijednu loshu rech izmedju nas nije izmenio zashto se onda vas dvojica palite?

btw orga na nivou, nismo imali hltv (hax on), smoke runda ponovljena 20x i opet 2 igracha nisu uhvatila ss (1 nash 1 ip), krecemo live sa 16k, server netjemo komentarisati. i pored svega toga dobar mech i soble koji reshava B svaku ;D
Back to top Go down
oclaGeeya
newbie
newbie

Number of posts : 7
Registration date : 2007-11-18

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySun 02 Dec 2007, 12:48

mi kada smo igrali protiv h2g juche lagovao je h2g server pa smo preshli na exploited gde takodje nije bilo hltv-a , mada to je opravdano poshto smo morali da predjemo , ko je znao da tje lagovati serv ... jedino mi nije jasno zashto nismo igrali smoke round , ali ok .... nema veze , sve u svemu , mech je bio ok xD ....
Back to top Go down
F16HT3R1337
newbie
newbie

Number of posts : 20

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptySun 02 Dec 2007, 14:00

HAHHA OPET NIJE BILO SMOKE RUNDE ! HAHAHA
Back to top Go down
ExstacY
newbie
newbie

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyMon 03 Dec 2007, 10:25

Pa sto se tice servera mozete igat na mome ...Nema laga..A sto se tice HLTVA nevidim di je problem:))!Sto je toliko tesko dovest jebeni HLTV:)?A za smoke rundu mi isto nije jasno kako moze nastat problem?Zar ima netko stvarno kome je problem pritisnit F5?!O boze...Nile ako ti treba server i nesto javi mi se na msn pa cemo sredit:)
p.s kins jedan od admina mora bit problema ahahahahahah:))))!Salim se naravno:))))
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyMon 03 Dec 2007, 16:22

ExstacY wrote:
Pa sto se tice servera mozete igat na mome ...Nema laga..

Evo za tvoju novost freakoid league cw 2(aka exploited) i balkan style su isti serveri. Tj i ti i kinso ste na terra uzeli te servere. I da: TERRA I KOMPLET SVIH 15 cs SERVERA HOSTOVANO NA JEDNOJ MACHINI LAGUJU! sto nikako ne iskljucuje "tvoj serv".

uporedi ip-eve machko...

KAD SI TOLIKO PAMETAN I BAJA DO JAJA STO SE VASA LIGA RASPADE POSLE PRVOG KOLA?? STFU & PLAY
Back to top Go down
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

Number of posts : 327
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyMon 03 Dec 2007, 22:23

ja sam samo lockovao ovo Rolling Eyes

EDIT: unlock sam ga zbog insistiranja pojedinaca...
Back to top Go down
http://www.h2g-gaming.conr
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 14:40

Quote :
Slusaj idiote ...Kad si ti toliko pametan kupi server i napravi ligu?ok?Ja san svoju ligu otkaza jer me cisto zaboli #%@#% i neda mi se jebavat sa tim...A ne zato jer neznan ili iz nekih drugih razloga!!2 stvar serveri od terree ne laguju nego si ti majmun ...Znam ja malo bolje od tebe sto se tice servera tako da nemoj pricat pizdarije da ti se ljudi ne smiju!ok?Jer ako je meni ping 30-40 i 100 fps znaci da je sa serverom sve u redu!A to sta si ti ultra low skill i onda cim te neko ubije izvlacis se na lag , to je tvoja stvar..Klasicni LOW SKILL!!!
I daj skupi molin te 5 igraca ja cu sam vs vas da ti pokazem kako se igra posto vidin da si ti neki pro igrac..pa da te naucim malo!

To mi je extacy poslao na pm Smile

E ovako.... idiot si ti macko :*

Sto se lige tice evo sa lokijem i eloximom "organizujem" terra ligu pa ste pozvani da ucestvujete mada nisam siguran kolko cete biti konkurencija.

A to da serveri od terra ne laguju. Pa admin sam machko na svim terrama, i na exploited i nemoj da mi pricas sta laguje sta ne kad je i loki svestan da imamo problema sa linkom i podnet je zahtev telekomu za pustanje boljeg linka al o tom po tom.

To da znas malo bolje oko servera ne znam kolko je tacno posto se naziv mog proteklog posla zove: Dedicated Server Administrator :*

A za to low skill cu kulturno da ti... nabijem kalash u bulju!

hvala dovidjenja (Nile leba ti nemoj da brises dok komplet cs javnost ne procita sve ove baljezgarije)
Back to top Go down
ExstacY
newbie
newbie

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 15:38

l0wfLoW wrote:
Quote :
Slusaj idiote ...Kad si ti toliko pametan kupi server i napravi ligu?ok?Ja san svoju ligu otkaza jer me cisto zaboli #%@#% i neda mi se jebavat sa tim...A ne zato jer neznan ili iz nekih drugih razloga!!2 stvar serveri od terree ne laguju nego si ti majmun ...Znam ja malo bolje od tebe sto se tice servera tako da nemoj pricat pizdarije da ti se ljudi ne smiju!ok?Jer ako je meni ping 30-40 i 100 fps znaci da je sa serverom sve u redu!A to sta si ti ultra low skill i onda cim te neko ubije izvlacis se na lag , to je tvoja stvar..Klasicni LOW SKILL!!!
I daj skupi molin te 5 igraca ja cu sam vs vas da ti pokazem kako se igra posto vidin da si ti neki pro igrac..pa da te naucim malo!

To mi je extacy poslao na pm Smile

E ovako.... idiot si ti macko :*

Sto se lige tice evo sa lokijem i eloximom "organizujem" terra ligu pa ste pozvani da ucestvujete mada nisam siguran kolko cete biti konkurencija.

A to da serveri od terra ne laguju. Pa admin sam machko na svim terrama, i na exploited i nemoj da mi pricas sta laguje sta ne kad je i loki svestan da imamo problema sa linkom i podnet je zahtev telekomu za pustanje boljeg linka al o tom po tom.

To da znas malo bolje oko servera ne znam kolko je tacno posto se naziv mog proteklog posla zove: Dedicated Server Administrator :*

A za to low skill cu kulturno da ti... nabijem kalash u bulju!

hvala dovidjenja (Nile leba ti nemoj da brises dok komplet cs javnost ne procita sve ove baljezgarije)

Reka san ti sve u gornjem postu...Serveri ne laguju..Moj ne laguje to sta tebi laguje, laguje ti u glavi...A to sta ti server administrator to moze bit i moja sestra...A da si low skill pa tu nema diskusije ...Dokaza si da si low..a ako treba mozemo 5on5 kad god hoces..Ti i tvoji "HIHG" skill igraci..Pa da zasutis jednom za uvijek!Zanima me jesi tako i u RL rijecit ?Ili samo preko foruma!!Vjerovatno ovo 2-go...!
Sta se tice konkurencije...Hm pa istina je...ako se prijavi glorija bit cemo 2-gi!!I da ..nemoj ti organizirat ligu molin te...prvo organiziraj sam sebe pa onda razmisli sta ces dalje u zivotu...
A ako te ikad vidim u RL onda ces mi bas pokazat kako ces ti to meni nabit kalas u bulju!!Bas me interesira!
Aj prijatelju vjezbaj sa botovima pa se javi da vidim znas li di se nalazi A baza di B!
cao
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 15:50

ae bani u bg na neki tur Smile

Recitiji sam rukama Smile

pa vi necete h2g ligu osvojiti Smile

A to za botove... pazi kad si ubo svaki dan tabacim botove. zbot ftw! chiteri! Smile
Back to top Go down
Kinslayer
League Admin
League Admin

Registration date : 2007-10-10

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 15:57

extacy brate, lowflow brate

volim vas obojicu ko bracu i jedan i drugi znate .... nemojte da se prepirete i bezveze svadjate oko jebene igre i oko toga ko je pro ko nub, odigracemo taj cw ako treba nije problem exto ali nemojte da se svadjate da ja nebi 2 boga jebo Very Happy

ae :*
Back to top Go down
ExstacY
newbie
newbie

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 16:08

l0wfLoW wrote:

A to za botove... pazi kad si ubo svaki dan tabacim botove. zbot ftw! chiteri! Smile

Ima li smisla komentirat? Smile

Kinso pa sto mu ti ne objasnis neke stvari kad ga vec VOLIS
hahahahahaha!Kinso napisi mi na pm jesi sredija ono sto me pricali prije 2 dana u vezi novaca...
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 16:14

kinso vidis da je i tebe izvredjao :S

ali izjava decenije:

" Ako dodje glorija bicemo 2.! "
Back to top Go down
west_ham
west_ham

Number of posts : 86
Registration date : 2007-10-12

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 18:07

nile lock ovo i ban l0wfLoW i ovog indijanca sto se raspravlja sa njim Exclamation Exclamation Mad
Back to top Go down
Essential
newbie
newbie

Number of posts : 6
Registration date : 2007-11-22

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 20:00

l0wfLoW mogu ti samo jedno reci nakon ovoga......noobina si prevelika stoga STFU
stvarno dugo nisam vidio kako neko moze ultra glup ispast...aj malo procitaj sve svoje postove pa ces se i sam zapitati kolko si rtd
Back to top Go down
Fernando Cortez
member
member

Number of posts : 65

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 21:47

EXSTACY AJ VIDI DAL SAM TAMO ?KARTA? BOJLER? JEL TI NESTO NIJE JASNO?
Back to top Go down
Shev
Public Server Administrator
Public Server Administrator
Shev

Number of posts : 42
Registration date : 2007-11-10

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 22:02

Hahahahaha.... koj car Cortez lol! lol! lol!
lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875 lowflow cortez i ostali?hitoni? 231875
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyTue 04 Dec 2007, 23:19

hehe ae malo ti esencijo procitaj moje postove i na sta su oni odgovor ae ljubi se deda Smile

I uopste se ne ljutim kad mi neko ko je "najbolji na balkanu posle glorije" da sam noob. Ne ljutim se stvarno. Srce mi je puno samo sto su mi se majstori zanata obratili uopste... lowflow cortez i ostali?hitoni? 752985

Ali ako se glorija prijavi bicemo drugi!!!! ahahahahah!!! A vune ne smeju ni da se prijave ! Smile bas da ih vidim kako dobijaju XII (ex kka), pacove, RIP, SaB(dejan j i 4 robota Smile )... (oni mi zapali za oko u prijavama trenutno)
Back to top Go down
Kinslayer
League Admin
League Admin

Registration date : 2007-10-10

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyWed 05 Dec 2007, 00:48

ExstacY wrote:
l0wfLoW wrote:

Ima li smisla komentirat? Smile

Kinso pa sto mu ti ne objasnis neke stvari kad ga vec VOLIS
hahahahahaha
!Kinso napisi mi na pm jesi sredija ono sto me pricali prije 2 dana u vezi novaca...

chemu to ? jel ocesh brate da se svadjamo ? nisam ochekivao ovako neshto od tebe druzhe ... strashno
Back to top Go down
ExstacY
newbie
newbie

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyWed 05 Dec 2007, 10:21

[quote="ExstacY"]
l0wfLoW wrote:
hehe ae malo ti esencijo procitaj moje postove i na sta su oni odgovor ae ljubi se deda Smile

I uopste se ne ljutim kad mi neko ko je "najbolji na balkanu posle glorije" da sam noob. Ne ljutim se stvarno. Srce mi je puno samo sto su mi se majstori zanata obratili uopste... lowflow cortez i ostali?hitoni? 752985

Ali ako se glorija prijavi bicemo drugi!!!! ahahahahah!!! A vune ne smeju ni da se prijave ! Smile bas da ih vidim kako dobijaju XII (ex kka), pacove, RIP, SaB(dejan j i 4 robota Smile )... (oni mi zapali za oko u prijavama trenutno)

ahaahahahahahahahahahah uuuuuuuuuuuuuu svi ti kalnovi sta si ih nabrojio su PRESTRASNI!!!Pogotovo pacovi !!!!Ja stvarno neznam moze li njih itko dobit...Sve te klanove smo mi dobili tako da...RIP smo dobili 16-0...Je da nije igra marin ali smo dobili a taj KKA...Ajde molin te ti i KKA...Pacovi LOL!!!Protiv saba jedino nismo igrali...Ali i ne isplati se kad znamo rezultat ...
Kins brate ovo je bila sala, koja nije bila upucena tebi nego ovon PRO igracu cccc!!Zapanti lowflow jednom zauvijek:ExstacY,Essential,Juicer,$n1per,nessaja i Evol!Zapisi te nickove na celo da svi vide tko je najbolji!!
I zapanti samo gloriji priznajem da su bolji...I eto SK...aj da nekazes da seren...Ostalo sve sam dobivam!
Back to top Go down
Essential
newbie
newbie

Number of posts : 6

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? EmptyWed 05 Dec 2007, 11:53

tebi lowflow bash nije jasno kako je cs-scena na balkanu ultra slaba i jadna....i da nijedan klan uopce nije jak.....glorija je nedodirljiva za sve te kao "high" klanove na balkanu.....PoA dok je igrala niko joj nije nista mogao, decki se uigrali i jedino ih je glorija pobjedjivala....tolko o tim tvojima klanovima koje si nabrojao.....a ono sto su kka dobili gloriju u skupini na kgb turniru....svaka im cast,super su se uigrali, gledo sam taj metch, ali glorija nije igrala tada ni 10% kako inace igraju, mali zen je ko pijan igrao...ali zato poslije grupa glorija je svima pokazala kako se igra....nitko im vise od 5rundi nije uzeo, cak ni PoA u finalu, koja je daleko bolja od ostalih klanova bila.....
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? Empty

Back to top Go down

lowflow cortez i ostali?hitoni?
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» qyest1oN vs lowflow :D