Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  SearchSearch  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log in  

lowflow cortez i ostali?hitoni?

Go down 
+14
shok1ca
Kyo'
Shev
Fernando Cortez
Essential
Kinslayer
F16HT3R1337
oclaGeeya
sun
l0wfLoW
cold_metal
west_ham
h2G-Nile
ExstacY
18 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Kyo'
Public Server Administrator
Kyo'

Number of posts : 256
Registration date : 2007-10-11

lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 Empty
PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 12:59

=XII= [kka] su patetichan klan... malo je falilo da ih dobijemo na turniru
u Brchkom [ de_train: gen0c1d 9-6 =XII=, =XII= 10-5 gen0c1d ] samo da nisu prichali dok su bili DEAD...jer se pricha kaznjawa dok si mrtaw, ali eto sudije su bile u nekom 10-om nebu...I po meni su skroz jadni...
Zatim pacowi..tu i tamo ali nisu nepobediwi....RIP je totalno oslabio...
Po meni je eu4ia jaka, jer sada su u najjacem izdanju....

ExstacY i l0wfLoW....kao da imate 12god... Rolling Eyes
Zashto se rasprawljate na 4umu bezze imate MSN, uzmite si jedan od drugog pa tamo wodite diskusiju do mile wolje....
Nisam ni ja zlatan kada se rasprawe tiche..ali swadju nikada ne wodim preko 4uma...Kwarite Ligu...Budite kulturni mallo.... Wink
Back to top Go down
http://www.mrdnise.com
h2G-Nile
Head Admin
Head Admin
h2G-Nile

Number of posts : 327
Registration date : 2007-04-10

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 14:22

Samo nastavite,jedu vam se banane Laughing
Back to top Go down
http://www.h2g-gaming.conr
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

Number of posts : 116
Registration date : 2007-11-01

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 14:26

njami Smile bounce

ma nista sad samo cekam da se prijave na tur i da vidim dokle ce da stignu.
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 14:36

Ma samo sam cekao da jos jednom napisu kako su 2. na balkanu. Inace ness kolko ja znam nije IP igrac... Cini mi se da ga vidim vec prijavljenog za drugu ekipu... :S IP-a nema u prijavama a ima njihovih igraca tako da necu da pricam vise o IP-u kao klanu... Smile
Back to top Go down
shok1ca
newbie
newbie

Number of posts : 9
Registration date : 2007-11-17

PostSubject: nabedjene kurchine   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 15:12

Alo extacy, KO SI TI INACE, iskompleksirani retardu, o chemu ti prichash? Da li si ti normalan? Koliko si ti lan turnira odigrao? KOJI JE TVOJ KLAN IP? KOME SI TI MERODAVAN DA SUDISH O KVALITETU EKIPA?
Ti si jedan totalno nebitan lik, koji ima probleme sa svojim egom, koji je nabedjen a ne zna ni shta je cs u stvari, ceo zivot idesh po forumima i prichash kako si najbolji, a NIKAD NISHTA uradio nisi, govorish o nekom 2. mestu na balkanu a ustvari ste LOW SKILLED ONLINE MIX koji ne moze da pobedi bilo koji solidan klan! TO shto te niko ne voli i shto su te muchili kao klinca me ne zanima.. Stvarno mi je zao kad vidim ovakav sluchaj, ali ipak treba ga razumeti Crying or Very sad .
Stvarno imam precha posla nego ovde da se prepucavam sa no life kretenom..
Aj pali, gl(get life), hf (have friends) degenu Wink

@Ostali
Nemojte primati k srcu, ovaj dechkic sa daunovim sindromom samo zeli da se oseti kao NEKO, jer je inache... muka Sad

Last edited by on Wed 05 Dec 2007, 15:16; edited 1 time in total
Back to top Go down
payche
pr0
pr0
payche

Number of posts : 312
Registration date : 2007-11-25

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 15:14

shok1ca wrote:
Alo extacy, iskompleksirani retardu, o chemu ti prichash? Da li si ti normalan? Koliko si ti lan turnira odigrao? KOJI JE TVOJ KLAN IP? KOME SI TI MERODAVAN DA SUDISH O KVALITETU EKIPA?
Ti si jedan totalno nebitan lik, koji ima probleme sa svojim egom, koji je nabedjen a ne zna ni shta je cs u stvari, ceo zivot idesh po forumima i prichash kako si najbolji, a NIKAD NISHTA uradio nisi, govorish o nekom 2. mestu na balkanu a ustvari ste LOW SKILLED ONLINE MIX koji ne moze da pobedi bilo koji solidan klan! TO shto te niko ne voli i shto su te muchili kao klinca me ne zanima.. Stvarno mi je zao kad vidim ovakav sluchaj, ali ipak treba ga razumeti Crying or Very sad .

@Ostali
Nemojte primati k srcu, ovaj dechkic sa daunovim sindromom samo zeli da se oseti kao NEKO, jer je inache... muka Sad

To sok1 reci mu ^^
Back to top Go down
Essential
newbie
newbie

Number of posts : 6
Registration date : 2007-11-22

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 16:11

IP uopce nije klan, tu imas pravo soki, mi jesmo mix (nessaja iz RIPa, Soble iz eu4ie, Viktor gC,$niper iz revanga...i tako...)...samo za lige se moras pod nekim imenom prijaviti....ali vi se ostali trebate zapitati kada neki mix razbije te kao neke "jake" klanove.....a ovo da smo LOW SKILLED ONLINE MIX.....pa mozda i jesmo, ali opet taj LOW SKILLED ONLINE MIX je vas razbio, i uvjek ce vas dobit....pa bi se vi trebali malo zapitati koji ste vi skill onda u tom "prejakom" "klanu"...a mislim da bi svi trebali skinut kapu exstacyu, decko igra cs nekih 8mjeseci, a igra bolje od vas "skillera", a samo za noobove ste vi skilleri, koji tvrdite da igrate cs po 6godina....tuzno jel da....neda mi se tu prepirat, vidit ce se u cwu ko je bolji gl hf
Back to top Go down
DzoGi
DzoGi

Number of posts : 223
Registration date : 2007-10-09

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 16:34

cheers
Opusti se brate, opusti se...
Back to top Go down
shok1ca
newbie
newbie

Number of posts : 9
Registration date : 2007-11-17

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 16:48

lol? kad ste vi nas dobili?
Ja to igrao nisam sigurno, tako da je verovatno bio neki bzvz mix, ali stavili tag pacovi jer su igrala 2-3 igracha iz pacova..
Znachi nemojte se lozhiti bezveze...
naravno da se vidi na cwu ko je bolji Wink
igracemo, ne boj se..
Inace Essential, ti si normalan lik izgleda, sa tobom moze da se pricha, a ne sa onom kurchinom Extacy, random lik za koga nikad nisam chuo dok se nije izblamirao sa ligom..
Igra cs 8 meseci, a hoce da pravi ligu. HAHAHAHHA
A za njegov skill ---> ROFL?
Back to top Go down
Essential
newbie
newbie

Number of posts : 6
Registration date : 2007-11-22

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 18:26

gledaj, glupo se prepirati na forumu......to samo noobsi rade kad nemaju pametnijeg posla, pogotovo oni na gamers.ba kad sam citao....likovi koji neznaju ko je mali zen i glorija, seru po gloriji kako bi je dobili ovo ono...pa kako su ovi klanovi iz bosne bolji od nje,kako je kka neznam sta za gloriju zato sto su ih jednom dobili....a nikad vidili cw u zivotu nisu....i sad da se ja spustam na taj nivo rofl....i ovdje isto su noobovi krenuli naravno....ovi su bolji od ovih, ovi ovo oni ono......ja uopce nekontam zasto sam i ja napiso neki post, jer me boli #%@#% sto takvi debili misle.....i tako....
a na cwu ce se pokazat ko je imao pravo a ko ne Razz hf
Back to top Go down
H2G-PoisoN
Dota Squad Leader
Dota Squad Leader
H2G-PoisoN

Number of posts : 120
Registration date : 2007-04-11

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 18:34

Kako li vam je zanimljivo da ovde serete zivo me zanima Razz Samo ne znam ko ce kome ovde da dokaze nesto... Izgleda da vam nije jasno da nece niko nikome...

Igrajte jebanu igru i pokazite kolko ste dobri a ne ovde da serete ko najgori noobovi... Znaci srpski gaming= lol!
Back to top Go down
ExstacY
newbie
newbie

Number of posts : 11
Registration date : 2007-11-21

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 18:42

shok1ca wrote:
Alo extacy, KO SI TI INACE, iskompleksirani retardu, o chemu ti prichash? Da li si ti normalan? Koliko si ti lan turnira odigrao? KOJI JE TVOJ KLAN IP? KOME SI TI MERODAVAN DA SUDISH O KVALITETU EKIPA?

@Ostali

Prvo pogledaj svoj nick pa krenimo od toga.?Ja kad bi mi ti u RL rekao da si shokica ja bi prvo isa povracat pa bi onda nastavija pricat sa tobon!2 stvar low skill smo ali smo vas dobili!Koji ste vi onda skill?Ultra ULTRA low!
neman se vise volje prepirat..ko hoce cw nek mi se javi i to je to..cao
A te pizdarije koje pises...pa to je cisti dokaz da si ti djecarac koji pise na forumu a u RL bi proplakao!
p.s kad smo vas dobili?Pitaj exe bre i teshkee..
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 18:50

shok1ce ae sutra posle fucksa ja vozim u bih Smile

aman deco tishina! Smile hocemo Basketball ? Smile

Idemo daj lock ovde a videcemo ko ce da osvoji h2g ligu Smile
Back to top Go down
west_ham
ClanWar Server Administrator
ClanWar Server Administrator
west_ham

Number of posts : 86
Registration date : 2007-10-12

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 20:44

da li ste svesni koliko ste smorili? POVRACA MI SE OD VAS
ae ExstacY jos 1 post ovako glupav ide ti ban kretenu bangavi ides svima na #%@#% isto vazi i za l0wflow--konju matori smiri se vise stalno potpaljujes nekoga a vis da nisu normalni .idite na ulicu neku pa prozivajte a ne tu po forumima jebenim! MRS BRE Evil or Very Mad
Back to top Go down
Mileta >(John Cena)&l
pr0
pr0
Mileta >(John Cena)&l

Number of posts : 232
Registration date : 2007-12-04

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 20:46

lepo receno Exclamation Sad stawite lock
Back to top Go down
l0wfLoW
Gold Member
Gold Member
l0wfLoW

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyWed 05 Dec 2007, 21:24

sta cu kad se navlace ko goj patofne!
Back to top Go down
H2G-PoisoN
Dota Squad Leader
Dota Squad Leader
H2G-PoisoN

Number of posts : 120
Registration date : 2007-04-11

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 EmptyThu 06 Dec 2007, 00:12

Jos jednom li vidim ovakav topic,svako ko je pisao u njemu dobice ban na nekoliko dana,bez upozorenja,eto cisto da znate ako jednog dana budete banovani setite se da li ste srali u topicu slicnom ovome...

AKO IMATE NESTO DA RESAVATE IZMEDJU SEBE NE SMARAJTE NA FORUMU,POSTOJI MSN,POSTOJI PM,PA SE TAMO SVADJAJTE I DOKAZUJTE JEDNI DRUGIMA

LOCKED 4EVER!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: lowflow cortez i ostali?hitoni?   lowflow cortez i ostali?hitoni? - Page 2 Empty

Back to top Go down

lowflow cortez i ostali?hitoni?
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» qyest1oN vs lowflow :D